Mam tak samo, najlepiej słyszalne na tzw: policjancie. i własnie lewy a prawy cisza, i nie jest to zudzenie, bo jak wjade na kanał i pociagne za sanki w doł to własnie tylko lewy słychac jak syczy.
salon w Wieliczce
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez kleszek3No i właśnie nie wiem czy nie ma tam jakieś ściemy.
przecież to salon sprzedający samochody.
to może wybierz ofertę najdroższą skoro będziesz się czuł z tym jakoś bezpieczniejsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczaskleszek3, ja sie za pytałem od kogo czyli konkrety więc albo cos ściemniasz albo stały sie cuda że najmniejszy i upadający salon zrobił ci najlepsza ofertę w polsce prosze o nie rozśmieszanie ludzi
a co on ma Ci nazwiskami rzucać i kwotami :?: :!:
o co w ogóle chodzi, dostałeś dobrą ofertę to bierz i się nie zastanawiajsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Dlatego zadałem pytanie j.w. bo dla mnie to też jest dziwne !
[ Dodano: Wto 22 Mar, 11 18:26 ]
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez djczaskleszek3, ja sie za pytałem od kogo czyli konkrety więc albo cos ściemniasz albo stały sie cuda że najmniejszy i upadający salon zrobił ci najlepsza ofertę w polsce prosze o nie rozśmieszanie ludzi
a co on ma Ci nazwiskami rzucać i kwotami :?: :!:
o co w ogóle chodzi, dostałeś dobrą ofertę to bierz i się nie zastanawiaj
Dzieki
[ Dodano: Wto 22 Mar, 11 18:28 ]
może ktoś jeszcze ma coś ciekawego na ten temat ??????????Pozdrawiam.
Zainteresowany !
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kleszek3Dlatego zadałem pytanie j.w. bo dla mnie to też jest dziwne !
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vazw momencie podpisywania umowy może okazać się , że auto jest jednak droższe bo sprzedawcy coś się pomyliło lub o czymś zapomniał . Ktoś na forum opisywał taką sytuację .saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lisek1981Zamieszczone przez kleszek3Dlatego zadałem pytanie j.w. bo dla mnie to też jest dziwne !
W tym przypadku na czym polega "zlewanie klienta"?
A poza tym zamawiając samochód zwykle czeka się parę miesięcy plus ewentualnie zwrot zaliczki jakby coś nie poszło . Strata czasu i nie potrzebne problemy.
Licząc na doswiadczenie forumowiczów ,chcę wyciągącć odpowiednie wnioski.Pozdrawiam.
Zainteresowany !
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadonowe auto kupione od nich, a na drzwiach szpachla wyszła... Niestety po takim czasie od odbioru, że i tak nic by im się nie udowodniło.
Mieszkam od nich rzut beretem, ale od nich się nawet nie da śrubki kupić, a co dopiero auta.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Re: salon w Wieliczce
Zamieszczone przez kleszek3Mam pytanie do szanownych forumowiczów.
Czy ktoś z Was zamawiał a potem odbierał swój samochód w salonie w Wieliczce ?
Chodzi mi mniej więcej o wrażenia ,uwagi itp.
Komentarz
-
-
kross12
ku_ba, nie wiem ile czekałeś na auto ale ja u Danielcia odbierałem auto po 6 tyg. W Poznaniu żadne ASO nie było w stanie zejść poniżej 8 tygodni. Paradoksalnie każda Skoda, z Czech jedzie do Poznania...
Komentarz
Komentarz